Akcie školy

Mikulášske posedenie - repete

Tie naše deti museli byť naozaj dobré. Po piatkovom Mikulášskom posedení sme všetci vedeli, že si to musíme zopakovať. Hlavne kvôli deťom, aby sa mohli rodičom ukázať v plnej paráde. Ostatne, dlho cvičili, pripravolavali sa....

V multifunkčnej učebni sme rodičom predviedli program v plnom rozsahu. V miestnosti bolo cítiť radosť a nadšenie. Obrovské poďakovanie patrí rodičom, ktorí sa rýchlo zmobilizovali, zabezpečili stromček, Mikuláša a čerta, balíčky, občerstvenie, nechýbalo detské šampanské či "party svetielka". Tak mnohé deti zostali prekvapené, čo sú to za štrńgotavé zvuky z chodby namiesto hudby, na ktorú mali tancovať. To vám prišiel Mikuláš, ktorý sa rozhodol, že bude sledovať celý program a potom sa rozhodne, či deti odmení. Samozrejme, bol spokojný a deti boli odmenené. Ba čo viac, nezabudlo sa ani na nás, pedagógov. Za verejné poďakovanie, ktoré predniesol za rodičov pán Szitás (hlavný aktér Mikulášskeho prekvapenia), úprimne ďakujeme. Toto sú chvíle, ktoré nás posúvajú vpred. 
Pána Danka z Rady školy pri SZS Kechnec by si mohli pokojne pomýliť so škriatkom, Santovým pomocníkom (prezradila ho iba neprehľadnuteľná výška), bravúrne zvládal natáčanie, otváranie či nalievanie detstkého šampanského. Vďaka nemu dnes dostanú deti ďalšiu nádielku sladkostí, nakoľko sa presúvame do materskej školy, kde je tiež zabezpečený program pre deti. 
Čo dodať na záver - tancovali deti, tancovali dokonca aj rodičia (za čo boli odmenení skvelými klobáskami). Ostatne - skúste si vy zatancovať na takúto "kulehu": https://www.youtube.com/watch?v=10TUPkt2ez0. Napriek svojmu zaneprázdneniu si našiel čas aj pán starosta, po jeho príchode deti neváhali a predviedli sa opäť. Potlesk ich opakovane neminul.
Určite nehovorím iba za seba, ale včera bolo cítiť, že naša vízia a snaha o vybudovanie "školy rodinného typu" sa naozaj napĺňa. 
Ešte raz vďaka všetkým.
http://szskechnec.edupage.org/photos/?photo=album&gallery=15
 

Novinky

Kontakt

  • Súkromná základná škola, Kechnec 13
    04458 Kechnec 13
  • riaditeľ: 0553071383
    0905179933 / 0950880285
    jedáleň: 055/3086416
    0918584031

Fotogaléria